Партньори

Партньорска мрежа

Добре дошли в Партньорската мрежа на Синергон Енерджи!

Ние сме вашият надежден бизнес партньор.
Предоставяме на вас и вашия бизнес възможността да бъдете част от изградена партньорска мрежа. Може да се възползвате от преференциални условия при работа с други компании и контакти с потенциални парнтьори и клиенти.

 

Като клиент на Синергон Енерджи вие получавате:

Комплексно обслужване и преференциални условия

Нашата политика е да споделяме преференциите, които ползваме като част от „Синергон Холдинг“ АД, с партньорите си. Съвместно с други дъщерни дружества от групата на „Синергон Холдинг“ АД, предоставяме комплексни услуги при преференциални условия, включващи не само доставка на електроенергия, но и бутилиран пропан-бутан, твърди и течни горива, строителни материали, застрахователни услуги и други. Сред дружествата, с които може да работите при преференциални условия, са Топливо АД, Топливо Газ, Лакпром, Петромел 1, Синергон Петролеум, Ритейл инженеринг и други в областта на търговията и услугите, туризъм, химия, хранително-вкусова промишленост, електротехника, текстилна промишленост, дървообработване и строителство.

За да видите пълния списък с дружества на Синергон холдинг, натиснете тук.

Бизнес среда

Предлагаме ви участие в мрежата от наши партньори във всички сектори на бизнеса, както и възможност да се възползвате от преференциални условия при тях. От своя страна, като наш клиент, вие също може да предложите преференциални условия за своите продукти и/или услуги. Идеята зад партньорската ни мрежа е да изградим и постоянно да развиваме среда, в която нашите партньори да създават устойчиви бизнес отношения. Партньорската мрежа, или т.нар. нетуъркинг, е една от най-силните тактики за ускоряване и поддържане на успеха на всяко лице, организация или компания.

Помагаме ви да изградите своя социален капитал, бизнес връзки и нови възможности.

Бизнес контакти

При интерес от ваша страна сме готови да ви свържем с потенциални клиенти и бизнес партньори. Чрез колегите ни в цялата страна имаме връзка с компании от различни браншове и ще ви помогнем да осъществите контакт с тях. Можем да посредничим и при установяването на контакт с другите дъщерни дружества в групата на „Синергон холдинг“ АД.

Гледаме на вас не само като клиенти, но и като партньори. При едно партньорство е важно и двете страни да се развиват. Нашата философия е, че първо клиентите ни трябва да успеят, за да сме успешни и ние.

Както е заложено и в името ни, вярваме в синергията, защото съвместната работа води до по-добри резултати.

Поискай оферта